Tanja Johansen

Tanja Johansen er pianist, sanger, kordirigent og musikkpedagog med både bachelor- og mastergrad fra det Ukrainske Nasjonale Akademi for Offentlig Kulturledelse. Hun har 20 års erfaring somkordirigent fra Jomfru Maria kirke i Kiev, og en rekke utmerkelser. Fra sommeren 2016 har hun vært ansatt som sangteknikkinstruktør hos Norges Korforbund. Tanja har sterk kompetanse på stemmebruk og sangteknikk, og koret er sikre på at medlemmene vil få nytte av dette og utvikle seg som sangere.

Tanja er en stor fan av Bach og eldre musikk, og er komfortabel med Årstad Kantoris fokus på klassisk musikk og kirkemusikk. Vi i koret er glade for å ha sunget under Tanjas ledelse siden høsten 2016, fortsetter med glede, og håper at vi sammen kan nå nye høyder!

Tidligere dirigent Tore Hegdahl, som har ledet koret på en flott måte i flere år, er fortsatt kantor ved Årstad kirke og en sterk ressursperson i miljøet rundt koret. Han dirigerer koret ved gudstjenestene i Årstad kirke, spiller orgel ved våre konserter, med mer.